Leef je geloof

Jongeren en geloof

Jong Bisdom Den Bosch (JBDB) is er voor alle jonge mensen vanaf 12 jaar! Wij organiseren elk jaar meerdere activiteiten voor jonge katholieken, om onszelf te verdiepen in ons katholiek zijn maar ook om elkaar te ontmoeten. Naast activiteiten binnen ons eigen bisdom, gaan we ook altijd met een groep naar de Wereldjongerendagen! Verder proberen we ook het jongerenwerk in de parochies te ondersteunen waar dit nodig is.

Ben je nieuwsgierig geworden wat we dit jaar gaan doen? Dan vind je hieronder ons jaarprogramma! Wil je graag contact opnemen met ons? Klik hier voor onze contactgegevens.

Jaarprogramma 2021-2022
21 november    Wereldjongerendag GEANNULEERD!
11 december     Stiltedag
14-16 januari    WJD@Home
11-13 maart       Mystery Tour
22-23 april       (Help mee met de) Power of Fire