Geloofsgemeenschappen

Hieronder kunt u eenvoudig de parochie of geloofsgemeenschap vinden die hoort bij uw woon-adres.
Wilt u meer informatie? Via bovenstaande link ziet u ook wat de website is van uw parochie. Daar vind u meer informatie over de vieringen, ook tijdens de feestdagen!

Bekijk ook:

Nationale Dankviering Heilige Titus Brandsma

In grote dankbaarheid voor de heiligverklaring van pater Titus Brandsma O.Carm. door Paus Franciscus wordt er op zondagmiddag 22 mei in de Bossche Sint-Janskathe

Heiligverklaring pater Titus Brandsma

Zondag 15 mei wordt pater Titus Brandsma, samen met nog tien andere zaligen, door paus Franciscus heilig verklaard. KRO-NCRV doet op t.v. en online live verslag vanu

Thema Open Kloosterdag: ‘Dit zijn wij!’

Op zondag 15 mei wordt voor de tiende maal de Open Kloosterdag gehouden. Zo’n 25 kloosters zetten hun deuren open om bezoekers te verwelkomen. ‘Dit zijn wij!