Leef je geloof

Power of Fire

Power of Fire… een dag vol vuur! Samen met andere vormelingen het vuur van de Heilige Geest (verder) ontdekken en mee naar huis nemen! Dat gunt u toch alle vormelingen uit ons bisdom… kom daarom samen met de vormelingen uit uw parochie naar deze geweldige dag op zaterdag 23 april 2022 en laat hen ervaren dat de Kerk jong, levendig en vol vuur is!

De dag start om 10:30 uur met een gebedsviering in de Sint-Janskathedraal. Vervolgens verplaatsen we ons naar het Sint-Janscentrum voor 4 workshoprondes, waarin vormelingen hopelijk wat vuur in zichzelf en elkaar ontdekken. Zo is er een speurtocht in de kathedraal, een djembéworkshop, kunnen de vormelingen ál hun vragen stellen aan een broeder of zuster en zal Frank Bosman vertellen over de plekken waar ons katholieke geloof een rol speelt waar je dit niet verwacht. Tussen de workshoprondes in is er een lunchpauze mét frietkar. De dag zal rond 15:00 uur worden afgesloten waarna de vormelingen het vuur mee naar huis nemen…

Geeft u het vuur mee door?
Een dag vol vuur is het leukst als er veel vormelingen uit het hele bisdom aanwezig zijn! We hopen dan ook van harte dat u komt samen met de vormelingen uit uw parochie. U kunt uzelf en uw vormelingen aanmelden door het aanmeldingsformulier wat naar uw parochie is verzonden ingevuld terug te sturen naar aanmelding@bisdomdenbosch.nl. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Aletta Steensma door een e-mail te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl.

Help mee met de Power of Fire
Ben je jong en heb je het vormsel al ontvangen? Dan kunnen we jouw hulp tijdens de Power of Fire, de dag voor vormelingen van ons bisdom, goed gebruiken! Tijdens deze dag laten we aan de vormelingen zien dat de kerk jong, levendig en vol vuur is! Hoe kunnen we dat nu beter doen dan deze dag samen met jongeren tot een geweldige dag te maken voor de vormelingen.

Dus wil jij iets doen voor de ‘jongere generatie’ en hen iets van jouw vuur voor het geloof laten zien? Kom dan helpen bij de Power of Fire! We hebben mensen nodig bij de workshops, de catering, de springkussens, ondersteuning bij de viering… Kortom genoeg te doen! Maar het allerbelangrijkste is gewoon dat je er bent en zo aan de vormelingen laat zien dat geloven niet ophoudt na het vormsel, maar dat er ook jongeren zijn die geloof plaats geven in hun leven.

Wil jij graag meehelpen om de vormelingen een dag vol vuur te laten beleven? Meld ja dan aan via Help mee met de Power of Fire op 23 april! – Bisdom van ‘s-Hertogenbosch (bisdomdenbosch.nl)