“Zie, Ik kom spoedig!”

“Zie, Ik kom spoedig!”

Deze aanmelding is gesloten. Wil je alsnog meedoen, neem dan even contact op met Jong Bisdom Den Bosch.

Dit is de titel van de adventsretraite van de jezuïeten voor dit jaar. De retraite gaat op zondag 29 november van start en loopt tot vrijdag 25 december. Deelnemers aan de digitale retraite krijgen dagelijks een gebedsmail met bijbelteksten, meditatieve vragen, citaten en technische gebedstips. Het geheel vormt een innerlijke reis om het mysterie van Kerst intenser te beleven.

Nieuw dit jaar zijn de wekelijkse zoom-meditaties, verzorgd door de auteur van de digitale retraite, jezuïet Gregory Brenninkmeijer. Deelnemers aan de retraite krijgen iedere vrijdagavond (bij de gebedsmail) een link om via Zoom deel te kunnen nemen aan deze geleide meditatie van een half uur. Op deze wijze kunnen we toch met elkaar verbonden zijn.

JBDB Uitwisselingsgroep

Jong Bisdom Den Bosch nodigt jongeren uit om deze adventsretraite in verbondenheid met elkaar te beleven, op weg naar een bijzonder Kerstfeest (in tijden van corona).

Door jezelf via onderstaand aanmeldformulier aan te melden zul je voorafgaand aan de adventsretraite toegevoegd worden aan een speciale whatsappgroep. Hierin kunnen we met elkaar delen en uitwisselen. Daarnaast nodigen we je zeker ook van harte uit om deel te nemen aan de extra zoom-meditaties op de zaterdagen 5, 12 en 19 december (om 9.30 uur in de ochtend).

Praktische informatie:

Datum: Dageljjkse gebedsmail van zondag 29 november tot vrijdag 25 december 2020 & wekelijke Zoom-meditatie op 5, 12 en 19 december 2020.

Aanmelding: Je schrijft je in door 2 stappen te doorlopen! 1) Je geeft via www.ignatiaansbidden.org je e-mailadres door. Zo ontvang je gedurende de periode van de Advent dagelijks een gebedsmail.

2) Deze aanmelding is gesloten. Wil je alsnog meedoen, neem dan even contact op met Jong Bisdom Den Bosch.