Leef je geloof

Er was eens… Maria en wij

ER WAS EENS… een meisje uit Nazareth

Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk? En wat betekent zij nu voor ons?

We gaan op ontdekkingstocht. We wandelen door ‘Mariastad’ Den Bosch, en komen op de mooiste plekjes. Daar ontmoeten jullie Maria. Ze laat jullie zingen, stoeptekenen, bidden, knopen ontwarren, bellen met een engel en nog veel meer.
Daarnaast kiezen jullie een workshop voor het hele gezin, daar leren jullie Maria nog beter kennen. De kans is groot dat jullie van haar gaan houden!
We lunchen (wordt voor gezorgd) en sluiten af met een viering in de Sint-Janskathedraal met onze bisschop Mgr. De Korte.

Overzicht van het programma.

Overzicht van de workshops.

Overzicht van praktische informatie.

Voor wie?

Voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, broers, zussen en vriendjes zijn allemaal van harte welkom.

Met de bus?

Wie ver weg woont kan met de bus worden opgehaald en thuisgebracht. Laat je parochie weten dat jullie gaan.

Aanmelden?

• Laat je parochie weten dat jullie gaan. Daarmee kunnen we het busvervoer regelen.
  • Vul hier het aanmeldformulier in.

De kosten voor de dag bedragen € 5,00 per persoon. De inschrijftijd is verlengd! Inschrijven vóór 12 juni. Er is een maximaal aantal deelnemers.

Klik hier voor informatie voor parochies.