Leef je geloof

Wereldjongerendagen 2023

De Wereldjongerendagen (WJD) is het grootste evenement voor jongeren wereldwijd! Honderdduizend jongeren komen, op uitnodiging van de paus, samen om het katholieke geloof te vieren. De WJD staat wat ons betreft dan ook voor vriendschappen sluiten, het ontdekken van andere culturen, samen de eucharistie beleven, grenzen verleggen maar vooral veel gezelligheid. De laatste editie van de WJD vond plaats in Panama in 2019, en de volgende editie zal in Lissabon 2023 zijn! Ga jij dan met ons mee?

Voor wie?
Iedereen van 16 t/m 30 jaar is welkom. De WJD is een katholiek evenement, maar jongeren met andere geloofsovertuigingen zijn van harte welkom. Ben je geïnspireerd door geloof, wil je jouw geloof een andere dimensie geven, wil je graag andere culturen ontmoeten en ga je graag uitdagingen aan? Dan is de WJD zeker iets voor jou!

Lissabon 2023
De volgende WJD vindt plaats in Lissabon in de zomer van 2023! Inmiddels zijn ook de data voor de WJD zelf bekendgemaakt: 1 tot en met 6 augustus 2023. Het lijkt nog ver weg, maar één ding is zeker: Jong Bisdom Den Bosch is erbij! Komend jaar zal er achter de schermen een start worden gemaakt met de voorbereidingen en invulling van deze reis. Als er meer informatie over de reis bekend is, zal dit onder andere op deze pagina bekend worden gemaakt. Of kijk hier WYD Lisbon 2023 (lisboa2023.org) op de officiële website!