Leef je geloof

Wereldjongerendag 2021

Naast de internationale Wereldjongerendagen is er óók elk jaar een diocesane Wereldjongerendag, dus de Wereldjongerendag in jouw eigen bisdom! Het is een dag waarop wereldwijd jongeren in de kerk samen vieren en verbonden met elkaar zijn.

Deze dag werd altijd gevierd op Palmzondag, maar Paus Franciscus heeft besloten deze dag te verplaatsen naar het feest Christus Koning van het Heelal.

Dit jaar valt Christus Koning op zondag 21 november, en dat zal dan ook de eerste keer zijn dat we de Wereldjongerendag in november vieren! Wat we precies gaan doen is nog even geheim, maar het wordt een dag vol gezelligheid en ontmoeting!

Ben je enthousiast, zoek je meer informatie of wil je jezelf alvast opgeven? Binnenkort verschijnt hier meer informatie over hoe deze dag!