Leef je geloof

Verdiepingsavonden

Ben jij op zoek naar meer geloofsverdieping? Kom dan eens een keer naar een verdiepingsavond!

Op verschillende momenten in het jaar zullen we een verdiepingsavond organiseren rondom een bepaald thema. Dit kan maatschappelijk gerelateerd zijn, het kan een ethische kwestie betreffen of het kan om wat meer theologische verdieping gaan. Of misschien wel alles in één avond!

De thema’s zullen per avond verschillen, maar de opzet is altijd ongeveer hetzelfde. Vanaf 19:30 uur is de inloop, waarna we om 20:00 uur een korte inleiding in het thema hebben. Na een korte pauze zullen we met elkaar in gesprek gaan, waarna we zullen afsluiten met een korte borrel.

Benieuwd wanneer de verdiepingsavonden zijn? Wij ook! De verdiepingsavonden zullen we namelijk wat spontaner insteken dan het gewone jaarprogramma – niks ligt dus nog vast!

Recente inloopavond:

De eerste verdiepingsavond van dit jaar was op donderdag 21 oktober zijn. We hebben het deze avond gehad over de bijbel, onder het genot van een (alcoholvrij) biertje en bitterballen. Want de belangrijke verhalen uit het Evangelie kennen we natuurlijk, maar de Bijbel heeft véél meer te bieden!

De volgende inloopavond is in voorbereiding. Binnenkort volgt er meer informatie!