Leef je geloof

Verdiepingsavonden

Ben jij op zoek naar meer geloofsverdieping? Kom dan eens een keer naar een verdiepingsavond!

Op verschillende momenten in het jaar zullen we een verdiepingsavond organiseren rondom een bepaald thema. Dit kan maatschappelijk gerelateerd zijn, het kan een ethische kwestie betreffen of het kan om wat meer theologische verdieping gaan. Of misschien wel alles in één avond!

De thema’s zullen per avond verschillen, maar de opzet is altijd ongeveer hetzelfde. Vanaf 19:30 uur is de inloop, waarna we om 20:00 uur een korte inleiding in het thema hebben. Na een korte pauze zullen we met elkaar in gesprek gaan, waarna we zullen afsluiten met een korte borrel.

Benieuwd wanneer de verdiepingsavonden zijn? Wij ook! De verdiepingsavonden zullen we namelijk wat spontaner insteken dan het gewone jaarprogramma – niks ligt dus nog vast!

Eerstvolgende inloopavond:

Woensdag 25 mei 2022

Deze avond staat elkaar ontmoeten centraal. Aan de hand van filmpjes en prikkelende vragen gaan we met elkaar in gesprek over wat het geloof voor jou betekent. Is geloven voor jou een keuze, een geschenk of ben je er nog niet uit? Onder het genot van een hapje en een drankje wissel je met andere jongeren ervaringen uit.

Wil je je laten inspireren door de verhalen van andere jongeren, laat dan even weten of je komt via aanmelding@bisdomdenbosch.nl