Leef je geloof

Verdiepingsavond

JBDB on Tour, een nieuw initiatief van Jong Bisdom Den Bosch sinds dit jaar! Vier verdiepingsavonden voor jongeren (16-30 jaar) – al reizend langs de grote steden in ons bisdom en – al reizend met elkaar op zoek naar inspiratie en onze passie, naar datgene waar ons hart sneller van gaat kloppen: onze Hartstocht! Het thema van dit JBDB-jaar.

Verdiepingsavond 2 – Vrijdag 13 december 2019

Op ‘hartstocht’ zul je niet alleen jezelf tegenkomen. God, de wereld en je naasten zullen ook een plaatsje (willen) veroveren op deze reis. Tijdens deze tweede verdiepingsavond in Tilburg zal duurzaamheid centraal staan. Wat kan ik doen voor de wereld? We horen in de maatschappij, uit de media en om ons heen verschillende geluiden. ‘Zo groot is het probleem niet’ tot ‘als we nu niets doen dan is er straks geen wereld meer!
“In het begin maakte God de hemel en de aarde…”, staat er te lezen in het Bijbelse boek Genesis. Hoe nu verder? Hoe ga ik christelijk om met deze wereld? Als wij een hart hebben voor de wereld, hoe hard ben ik dan nodig? Kan ik een verschil maken?

Lees hier verder voor meer informatie en aanmelden.

Overige avonden

Stay tuned voor de overige avonden:

  • Donderdagavond 13 februari 2020 te Nijmegen
  • Vrijdagavond 15 mei 2020 te Eindhoven