Leef je geloof

Teens together

Een jaarlijkse dag voor tieners (12-16 jaar) uit het bisdom van ‘s-Hertogenbosch om samen te vieren, te delen, te ontmoeten en te ontdekken met een diaconaal jasje. Het maakt niet uit of je als tiener al bij een tienergroep hoort of hier nog naar op zoek bent. Je bent als tiener altijd welkom, met een groep en alleen. Leer meer leeftijdsgenootjes kennen, die ook meer zoeken in de kerk en binnen het katholieke geloof. Ontdek een grotere kerk dan dat gebouw in jouw dorp of stad. Maak nieuwe vrienden en kijk samen vooruit naar dat moment dat je de leeftijd hebt bereikt van de Wereldjongerendagen. Kortom, ervaar alvast in het klein de liefde van een wereldkerk!

Aankomende editie
Teens Together staat voor de deur.
Op zondag 3 november zijn we te gast in de Franciscusparochie in Asten. We maken er dan een geweldige dag voor tieners van. Een enthousiaste werkgroep is de afgelopen weken druk bezig geweest een mooi programma samen te stellen:

Thema van de dag: Op avontuur in de natuur

10.15 uur     Welkom en kennismaking
11.00 uur     Eucharistieviering, we sluiten aan bij de parochieviering in de H. Maria Presentatiekerk in  Asten.
Vicaris-generaal Theo Lamers en pastoor Pieter Scheepers gaan voor tijdens de viering, welke wordt opgeluisterd door het koor Common Voice.
12.15 uur     Lunch
13.00 uur    Op avontuur in de Groote Peel
Onder begeleiding van een gids gaan we op een actieve avonturentocht door de Groote Peel.
15.30 uur     ‘Zorgdragen voor de Schepping.’ Diaken René Lamers neemt ons mee: Waar komt de Schepping vandaan en waarom moeten we ervoor zorgen?
16.00 uur     Afsluiting

Zoals je ziet wordt het een dag vol ontmoeting, viering, avontuur en heel veel lol.

We hopen op 3 november vele tieners te ontmoeten. Meld je snel vóór 25 oktober aan door een mail te sturen naar: jongeren@bisdomdenbosch.nl.

Stay tuned!