Leef je geloof

Impulsdag

Het team van Jeugd en Jongeren en de gedelegeerde voor familie- en gezinspastoraat nodigen alle betrokkenen rondom familie-, tiener- en jongerenpastoraat (pastores, vrijwilligers en diegenen die iets in de parochie willen doen met deze doelgroep, maar nog niet weten hoe) van harte uit voor de Impulsdag op zaterdag 8 februari 2020 in de Heilige Odaparochie, Sint Oedenrode. Een dag waarbij inspiratie, ontmoeting en uitwisseling centraal staan. Hoe doet die ander dat in de parochie? Waar loop ik tegen aan? Wat gaat goed? Ervaringen delen en elkaar inspireren, zodat iedereen de stap naar succesvol familie-, tiener en jongerenpastoraat durft te zetten.

“Wij zijn de kerk van vroeger,

de kerk van de toekomst,

maar bovenal de kerk van vandaag!

Willen wij de komende tien jaar de tijd nemen

om de kerk door te geven?”

Tijdens deze Impulsdag gaan wij op een uitdagende en vernieuwende wijze een verbinding tussen generaties maken. U wordt van harte uitgenodigd!

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.