Leef je geloof

Echtparen

Partnerrelaties en geloof zijn niet altijd een gemakkelijke en vanzelfsprekende combinatie. Toch hebben ze alles met elkaar te maken: de betekenissen van trouw, wat is liefde, exclusieve liefde, wat als het samen niet meer gaat en jullie in zwaar weer terecht komen? Maar ook het versterken en vieren van je relatie, zegen en genade ervaren, al gaande op een unieke manier God leren kennen. Omdat relatiepastoraat ook tot de taken van de afdeling familiepastoraat behoort, hebben we speciale aandacht voor partnerrelaties en geloof.

Voor jonge (echt)paren in de leeftijd van 20 tot 40 jaar, hebben we een doorlopend aanbod. Ander aanbod is in ontwikkeling.

Jonge (echt)paren

​Zijn jullie dat jonge (echt)paar, dat openstaat voor verdieping? Willen jullie je relatie voeden? Willen jullie de band met kerk en geloof af en toe onder de loep nemen? Dan is dit misschien wat voor jullie. Jonge stellen uit het bisdom van ’s-Hertogenbosch komen bij elkaar om zich te verdiepen.​

​Anders dan in veel groepen staan jullie als koppel centraal. Beschouw de bijeenkomsten als een luxe tijd voor samen. Ons motto: verschillen zijn een bron van rijkdom.

Elke bijeenkomst start om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch. Na een inleiding van steeds verschillende sprekers zijn er interactieve werkvormen. Vaak krijgen jullie als stel opdrachten of vragen. We sluiten af met een gezamenlijke uitwisseling. Uiterlijk 16.30 uur gaat iedereen huiswaarts.

​Deze groep is voor jonge (echt)paren, of stellen met een vaste partnerrelatie. We denken aan deelnemers tussen 20 en 40 jaar.​

​​Willen jullie een keer aansluiten om kennis te maken? Welkom! Stuur een berichtje en je ontvangt een reactie met verdere gegevens.

Graag tot ziens!​

Bereikbaarheid  en contactgegevens Familiepastoraat
Voor de contactgegevens van Manon van den Broek en Ingrid van Meer klik hier
Direct een mail sturen? Klik hier.
FB: Familiepastoraat Facebook