On the road: Jongerenprogramma Stille Omgang 2015

Op zaterdag 21 maart 2015 is het weer zover: de Stille Omgang vindt dan plaats in Amsterdam. De jaarlijks terugkerende, nachtelijke stille tocht door de straten van Amsterdam, waarmee het eucharistisch wonder van 1345 wordt herdacht. 
 Poster SO 2015.jpg
Het jongerenprogramma van de Stille Omgang is uitgegroeid tot een nationaal katholiek jongerenevenement van formaat, dat elk jaar enkele honderden jongeren naar Amsterdam trekt. Ook dit jaar is er weer een speciaal jongerenprogramma van de Stille Omgang dat in het teken zal staan van het thema “On the road”. 
Wat inspireert jou als pelgrim van het leven? Hoe maak je goede keuzes en ga jij nu de juiste weg? Rikko Voorberg, een jonge christen, o.a. bekend van ‘EO Denkstof’, zal ons aan de hand van deze vragen op weg helpen.
‘Living Tree’, een jonge Nederlandse katholieke lofprijsband, oorspronkelijk ontstaan vanuit Lifeteen, zal het programma en de viering muzikaal begeleiden. De jongste priester van Nederland, vader Johannes van Voorst, gaat met ons opzoek naar hoe wij die weg kunnen gaan samen met God. Afwisselend zal er muziek en dans zijn. Dansgroep ‘Salvation Dance Centre’ zal deze avond een aantal prachtige dansen aan ons voordragen. 
Kijk hier voor meer informatie over de sprekers en artiesten.
 
Dit jaar zal het jongerenprogramma beginnen met een Eucharistieviering, waarin bisschop Punt voor zal gaan. Vlak voor we gaan lopen hebben we een kort moment van aanbidding met elkaar. Met het jongerenprogramma zullen we ons vlak voor middernacht aansluiten bij het lopen van de Stille Omgang door de stad. Laat je verrassen en ontdek deze avond wat jou te doen staat in het leven, en welke weg jij kan gaan!
Kijk op: www.stille-omgang.nl/jongeren voor updates van het programma.
 
De Stille Omgang is een niet te missen avondje uit! Lijkt het je wat om mee te gaan naar de Stille Omgang samen met andere jongeren?! Om het jullie gemakkelijk te maken zet het bisdom van ’s-Hertogenbosch een speciale bus in om jongeren uit het bisdom naar Amsterdam te brengen (en ook weer terug!), waar vervolgens wordt deelgenomen aan het jongerenprogramma. Je kunt opstappen in Veldhoven, Eindhoven, Uden, Nijmegen, Den Bosch, Nieuwkuijk en Drunen.
 
Je kunt je inschrijven door een email met je naam, adresgegevens en leeftijd te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl. Ook kun je daar met al je vragen over de jongerenbus naar de Stille omgang terecht.
 
Kosten: € 15,- (deze betaal je in de bus)
 
Opstapplaatsen en vertrektijden kun je in deze flyer vinden.