Palmzondag 14 april 2019

Palmzondag (WJD) Antwoord op God – Zondag 14 april 2019
Palmzondag is traditioneel Wereldjongerendag. Wereldwijd vieren tieners en jongeren in hun eigen bisdom deze dag van geloof en ontmoeting. Zo ook wij! En daarom nodigen we je van harte uit om deze dag mee te vieren in de Abdij van Berne in Heeswijk. We zullen aansluiten bij de Palmzondagviering in de abdijkerk om 10.30 uur, elkaar ontmoeten en een spel doen met competitie, kennis en uitdaging. Zo leren we elkaar op een eigen wijze kennen! We sluiten de middag af met een verdieping in ons antwoord op God met een muzikale begeleiding. De middag zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.
Er is een mogelijkheid om in de eigen parochie Palmzondag te vieren en pas in de middag aan te sluiten, zij kunnen vanaf 12.30 uur aansluiten in de abdij.

Vier jij - net als vele anderen in de wereld - met ons deze Wereldjongerendag?

Deelname aan beide activiteiten? Blijf overnachten!
Op zaterdag 13 april zal Jong Bisdom Den Bosch nog een andere activiteit organiseren voor jongeren (16-30 jaar) in de Abdij van Berne, Heeswijk. Wil je aan beide evenementen deelnemen, dan kun je van 13 op 14 april blijven overnachten in de Abdij van Berne. Kosten bedragen hiervoor € 5,- (te voldoen op de dag zelf). Als je het hele weekend deelneemt zal er in de avond en ochtend een interessant en leuk programma zijn, die doorloopt in de Palmzondag activiteit.

Aanmelden kan via dit online formulier.

Praktische informatie.
Datum & Tijd:
Zaterdag 13 april van 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, Heeswijk-Dinther
Kosten: Voor hen die blijven overnachten €5,-
Meer informatie: Kijk op Facebook Jong Bisdom Den Bosch of neem contact op met Ingrid van Zeeland (jongerenwerkster Bisdom Den Bosch) via ivzeeland@bisdomdenbosch.nl of 073 523 20 61.