09 MRT

​WYD Together – Where You Discover Together

Palmzondag is dé diocesane Wereldjongerendag. Jongeren over de hele wereld vieren in hun eigen bisdom deze feestdag. Jong Bisdom den Bosch viert dit jaar de 33ste Wereldjongerendag op zondag 25 maart in Oisterwijk. En wil dit graag SAMEN met jullie vieren!

Een dag met tieners en jongeren vol workshops ontmoeting, verdieping, gezelligheid en meer. Een ervaring van wereldkerk zijn en een ervaring om niet alleen in het geloof te staan. Voor iedereen die graag af wil reizen naar de Wereldjongerendagen in Panama volgend jaar, maar ook voor iedereen die thuis blijft en samen een levendige en jonge kerk wil ontdekken. Zien we jou daar?

Tieners en jongeren in de leeftijd van 12-30 jaar zijn welkom vanaf 10.45 uur op het kerkplein voor de Joanneskerk, de Lind 52, Oisterwijk. We zullen samen met de parochie Palmzondag vieren. Aansluitend zal er ruimte zijn voor ontmoeting en een heerlijke lunch, waarna de middag in het teken zal staan van diverse actieve, creatieve en inspirerende workshops. Van boogschieten en daarmee je doel bereiken tot meer te weten komen over dé Wereldjongerendagen in Panama januari 2019. En van een bezoek aan een Joodse begraafplaats tot een kennismaking met gemeenschap ‘de Koningskinderen’ uit Oisterwijk. De brief van de Paus zal natuurlijk niet ontbreken en er kan ook gekozen worden voor een creatieve manier van uiting geven aan je geloof. De middag zal om 17.00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden kan tot 19 maart 2018 via het Facebookevenement Jong Bisdom den Bosch, door een email te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl of door een bericht te sturen naar de Jong Bisdom den Bosch telefoon: 06-28581884. Eventuele dieetwensen kun je ook via het emailadres doorgeven. (Per e-mail kunnen ook (tiener)groepen aangemeld worden).

Meer informatie over het programma is te vinden op de website en Facebookpagina van Jong Bisdom den Bosch.

wyd together.jpg

09-03-2018