21 NOV

Download de kleurplaat voor de Open Kerkendag

​Deelnemende parochies en andere belangstellenden kunnen via deze site een kleurplaat downloaden die zeer geschiktis voor gebruik op de Brabantse Open Kerkendag op 26 november. Ook het magazine van de bisdommen Breda en ’s-Hertogenbosch en het katern over de inrichting van een katholiek kerkgebouw zijn te downloaden en na te bestellen.

Ruim 200 kerkgebouwen in de hele provincie Noord-Brabant openen op zondag 26 november de deuren voor bezoekers. Op de site www.openkerkenbrabant.nl vindt u een overzicht van de deelnemende kerken.

De twee Brabantse bisdommen hebben bij gelegenheid van de Brabantse Open Kerkendag een gezamenlijk magazine uitgebracht. Het bevat een uitneembaar katern dat aan de hand van een plattegrond de inrichting van een katholiek kerkgebouw beschrijft. Het katern is ook los verkrijgbaar.

Voor de jongste bezoekers kunnen deelnemende parochies hieronder een kleurplaat downloaden en die zelf vermenigvuldigen.

2017-11-15_Kleurplaat_Huis_van_God.pdf2017-11-15_Kleurplaat_Huis_van_God.pdf

Parochies in het Bisdom van ’s-Hertogenbosch hebben enkele exemplaren van het magazine toegestuurd gekregen. Magazine en plattegrond zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Parochies en andere belangstellenden kunnen extra nummers van het magazine en/of het katern opvragen door een mail te sturen naar Anja van der Els, avdels@bisdomdenbosch.nl

2017-3_MAGAZINE_Open_Kerkendag_Breda-sHertogenbosch.pdf2017-3_MAGAZINE_Open_Kerkendag_Breda-sHertogenbosch.pdf

2017-3_MAGAZINE_Open_Kerkendag_Breda-sHertogenbosch_KATERN-kerkgebouw.pdf2017-3_MAGAZINE_Open_Kerkendag_Breda-sHertogenbosch_KATERN-kerkgebouw.pdf