Nieuws

04 SEP

Informatieavond Lourdesreis op dinsdag 5 september

In oktober gaat het Bisdom van 's-Hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Belangstellenden zijn dinsdag 5 september van harte welkom voor een informatieavond in het Sint-Janscentrum in ’s-Hertogenbosch.

Op diverse plaatsen in het bisdom vonden de afgelopen maanden al informatieavonden plaats. In het bijzonder pelgrims die niet bij een parochie of groep zijn aangesloten en eenieder die nog in de gelegenheid was om een informatieavond bij te wonen, zijn van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op 5 september.

Op de informatieavond worden het programma van de pelgrimage gepresenteerd en allerhande praktische informatie. Uiteraard kunt u er terecht met al uw vragen over de reis.

In het bijzonder wordt stilgestaan bij het speciale programma dat in Lourdes wordt aangeboden voor kinderen, tieners en jongeren. De reis vindt in de herfstvakantie plaats zodat ook jongeren en gezinnen kunnen deelnemen. De eerste 100 kinderen en jongeren (0 tot 30 jaar) die zich inschrijven ontvangen bovendien een extra korting van € 100,- op de reissom.

De informatieavond op dinsdag 5 september vindt plaats in het Sint-Janscentrum in ’s-Hertogenbosch (Papenhulst 4). Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

U vindt HIER meer informatie over de reis en de dagen in Lourdes. Het volledige programma van de pelgrimage vindt u HIER.

 

04-09-2017