Nieuws

04 SEP

Jong Bisdom Den Bosch trapt nieuwe seizoen af in Cuijk

​Het nieuwe schooljaar is begonnen en ook de nieuwe activiteiten van Jong Bisdom Den Bosch nemen een aanvang. Zondag 10 september zijn alle tieners en jongeren (12-30 jaar) uitgenodigd in Cuijk  om samen het nieuwe seizoen te starten tijdens Refresh Together.

Komend jaar gaat Jong Bisdom Den Bosch aan de slag met het thema 2 get there! Met dit thema gaan tieners en jongeren samen onderweg. Tijdens Refresh together, de openingsactiviteit voor tieners en jongeren wordt het nieuwe jaarthema op actieve wijze verkend door de deelnemers.

Het programma begint om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30) op de Valuwe 2 in Cuijk. Van daaruit gaan de deelnemers op weg en zullen ze naast gezelligheid, actief bezig zijn en samenwerken tijdens levend tafelvoetbal, zich laten inspireren voor het nieuwe school- en werkjaar en samen vieren op een bijzondere plek. De dag wordt afgesloten met een heerlijke warme maaltijd. De activiteit duurt tot 19.00 uur.

Iedereen van 12 tot 30 jaar is van harte uitgenodigd en kan zich t/m 6 sep aanmelden door een e-mail te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl Aanmelden via Facebook kan ook.

 

04-09-2017