03 NOV

Informatie-avond economaat voor bestuursleden

Woensdag 30 november a.s. is er voor bestuursleden een informatie-avond van het economaat van het bisdom 's-Hertogenbosch. De avond start om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.
De bijeenkomst wordt gehouden in het St. Janscentrum aan de Papenhulst 4 te ’s-Hertogenbosch.

Op deze informatie-avond zal worden ingegaan op diverse onderwerpen, zoals de toekomst van Sila en de ledenadministratie, financiële ontwikkelingen binnen parochies over de jaren 2008-2015, fiscale onkostenvergoedingen priesters, het beleggingsbeleid en de automatisering van parochies.
Bestuursleden zijn van harte uitgenodigd voor deze avond zij kunnen zich daarvoor aanmelden via een mail aan avdels@bisdomdenbosch.nl onder vermelding van het aantal personen alsmede de namen van degene die namens het bestuur de bijeenkomst willen bijwonen.

03-11-2016