19 SEP

In Memoriam pater George Franciscus Maria Zeegers o.carm

Op 18 september 2016 is te Oss overleden de zeereerwaarde pater George Franciscus Maria Zeegers O.Carm, emeritus-pastoor van de parochie Titus Brandsma te Oss.

Pater Zeegers is geboren in Arnhem op 14 augustus 1939 en tot priester van de Orde der Karmelieten  gewijd op 9 juli 1966. Zijn priesterleven lang is hij werkzaam geweest in diverse pastorale en catechetische functies. Zijn hart lag met name bij de achtergestelden in de maatschappij en zo was hij vele jaren werkzaam bij de Stichting Zingeving en Emancipatie door Gerechtigheid.
Per 1 januari 1999 werd hij benoemd tot pastoor en teamleider van de parochie Titus Brandsma te Oss uit welke functie hem, helaas gedwongen door zijn slechte gezondheid, per 1 februari 2016 eervol ontslag is verleend.

Moge hij rusten in vrede!

Avondwake: woensdag 21 september om 19.00 uur in de St. Jozefkerk aan de Oude Molenstraat 8 te Oss.

Uitvaart: donderdag 22 september om 11.00 vanuit dezelfde kerk, waarna om 15.30 begrafenis op het kloosterkerkhof van de Karmelieten te Zenderen (Hertmerweg).

19-09-2016