Nieuws

17 AUG

​Gebedskaartjes met herziene vertaling 'Onze Vader'

​Gebedskaartjes met herziene vertaling 'Onze Vader'
 
Ten behoeve van het bidden van het Onze Vader in de nieuwe vertaling die gelijkluidend is voor Nederland en Vlaanderen, heeft de Nationale Raad voor Liturgie gebedskaartjes uitgegeven met de tekst van het Gebed des Heren. 
 
De gebedskaartjes kunnen ingelegd worden in parochiebundels en verschillende versies van het Getijdenboek. Buiten de eucharistie en het getijdengebed zijn ze ook bruikbaar in andere liturgische plechtigheden, alsook in samenkomsten waarbij gebeden wordt (aan tafel of bij vergaderingen).
 
De kaartjes met de tekst van het Onze Vader (in grote, goed leesbare letter) hebben de afmeting van 6 x 19 cm. en zijn geplastificeerd. Ze kunnen ook bij wijze van bladwijzer gebruikt worden.
Ze zijn bestelbaar bij de NRL in pakketjes van 25 of 100 exemplaren en kosten bij (minimum)afname van 25 ex. € 0,15 per stuk; bij 100 ex. € 0,10 per stuk (exclusief verzendings- en behandelingskosten).
Voor bestellen: zie hier contactformulier bestellingen
Voor toelichtingen bij de nieuwe vertaling van het Gebed des Heren, zie: uitleg bij de nieuwe vertaling van het Onze Vader

17-08-2016