Nieuws

10 MRT

Ontdekkingstocht naar barmhartigheid

Op Palmzondag 20 maart 2016 wordt wereldwijd de 31e Wereldjongerendag gevierd! Tieners en jongeren over de hele wereld komen bij elkaar om aan de slag te gaan met het thema ‘Zalig de barmhartigen want zij zullen barmhartigheid ondervinden’. Dit thema heeft paus Franciscus meegegeven aan deze dag en de Wereldjongerendagen komende zomer in Krakau!

palmzondag2016.jpgJong Bisdom Den Bosch gaat dit jaar letterlijk en figuurlijk op ontdekkingstocht naar Barmhartigheid! Tieners en jongeren van 12 tot 30 jaar kunnen daar bij zijn! Iedereen is welkom vanaf 12.30 uur op het Sint Janscentrum (Papenhulst 4) in Den Bosch! Van daaruit zullen zij deze middag de stad in gaan en een ontdekkingstocht naar barmhartigheid ondernemen. De jongeren zullen bijzondere mensen ontmoeten, mooie verhalen horen, ontdekken wat de Heilige Deur is en gaan zelf iets voor een ander doen! Natuurlijk vieren de jongeren ook samen Palmzondag in de Sint Jan (om 17.00uur) en zal er voor een lekkere maaltijd gezorgd worden. En niet te vergeten er zal ook een WJD-update zijn met veel foto’s uit ons gastbisdom!

Aanmelden kan tot 15 maart op onze facebookpaginaof door een e-mail te sturen aan jongeren@bisdomdenbosch.nl (per e-mail kunnen ook groepen aangemeld worden).

We vragen de deelnemers het volgende mee te nemen om te gebruiken tijdens de tocht: minimaal één stuk fruit, een leuke (ansicht)kaart en een kledingstuk (dat gemist kan worden).
Meer informatie over het programma is te vinden op de flyeren op de Facebookpagina van Jong Bisdom Den Bosch 

10-03-2016