23 FEB

Uitnodiging Power of Fire

Power of Fire… een dag vol vuur!
Samen met andere vormelingen het vuur van de Heilige Geest (verder) ontdekken en mee naar huis nemen! Dat gunt u toch de vormelingen uit uw parochie...
Kom daarom samen met de vormelingen uit uw parochie naar deze geweldige dag op zaterdag 2 april en laat hen ervaren dat de Kerk jong, levendig en vol vuur is!

Power of Fire op z’n kop!
Dit jaar is de Power of Fire (POF) anders zijn dan alle voorgaande jaren. Met een zeer enthousiast team hebben we een hele toffe dag voor alle vormelingen voorbereid.
Samen starten we de dag om 10.00 uur met een eucharistieviering in de kathedraal in Den Bosch, waarbij we met alle vormelingen door de Heilige Deur, zullen gaan. Met het vuur en het kruis voorop zullen we  na de viering naar het Sint Janscentrum gaan waar, na een welkom, de springkussens en spellen op de vormelingen staan te wachten!
De middag staat in het teken van leuke, verdiepende en uitdagende workshops:  Over de streep, Vraag maar raak, Spelen met vuur voor de Heer, Verzoening, Hot Stuff en Speurtocht in de St. Jan.
Om 16.15 wordt het programma afgesloten en krijgt iedereen het vuur mee naar huis….
logo POF.png
Programma op zaterdag 2 april in overzicht

Tijd:   Wat:
09:30   Binnenkomst en inschrijving in Sint Jan
10:00   H. Mis in de Sint Jan
11:00   Einde H. Mis en met het vuur en kruis naar St. Janscentrum
11:25   Gezamenlijke opening
11:45   Lunch en op springkussens
12:30   Eerste workshopronde
13.30   Tweede workshopronde
14.15   Pauze
15.00   Derde workshopronde
16.00   Gezamenlijke afsluiting
16.15   Einde van de dag

Geeft u het vuur mee door?
Een dag vol vuur is het leukst als er veel vormelingen uit het hele bisdom aanwezig zijn! We hopen dan ook van harte dat u komt, samen met de vormelingen uit uw parochie. Om de vormelingen voor deze bijzondere dag uit te nodigen is er speciaal voor hen een flyer en poster ontworpen.  U kunt hierde flyer downloaden. Mocht u fysiek posters en flyers willen ontvangen, stuur dan een email met het aantal en het verzendadres naar avdels@bisdomdenbosch.nl en wij zorgen dat de flyers en posters zo spoedig mogelijk uw kant op komen.

Praktisch
- U kunt uw vormelingen uiterlijk tot 24 maart aanmelden voor de Power of Fire door bijgaand opgaveformulierper post of per e-mail toe te sturen.
- Deelname aan de Power of Fire kost € 7,50 per deelnemende vormeling. Betaling van het deelnemersgeld geschiedt op de dag zelf.
- Om de dag in goede banen te laten verlopen verzoeken wij u om per 10 vormelingen 1 groepsbegeleider mee te sturen.
- In de week voorafgaand aan de Power of Fire krijgt u van ons de laatste informatie opgestuurd.In de week voorafgaand aan de Power of Fire krijgt u van ons de laatste informatie opgestuurd.

Informatie en vragen
Meer informatie over programma en workshops kunt u vinden op www.bisdomdenbosch.nl
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met de organisatie via jongeren@bisdomdenbosch.nl of via het telefoonnummer 073 523 20 69.
23-02-2016