11 FEB

​Start videokanaal katholiekleven.nl

katholiekleven.nl

De Nederlandse bisschoppen zijn op YouTube een videokanaal gestart. De naam van het videokanaal is katholiekleven.nl. Op zondag 24 januari werden de eerste filmpjes online gezet. Abonneren kan via YouTube en via een Facebookpagina die is ingericht.
Op korte termijn wordt ook de bijbehorende website www.katholiekleven.nl gelanceerd. Vanaf dat moment zullen wekelijks nieuwe items worden geplaatst, zowel filmpjes als foto’s.

De eerste video’s op YouTube laten zien met welke rubrieken Katholiek Leven start: geloofsportretten in de serie ‘Ik Geloof’, items over de Bijbel in ‘De Boodschap’ en filmpjes over het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. In de loop van de tijd worden nog meer rubrieken toegevoegd.

Vanuit het bisdom ’s-Hertogenbosch werkt pastoor Johan Goris uit Eindhoven mee aan de rubriek ‘De Boodschap’. Zie hiervoor katholiekleven.nl
• Op YouTube www.youtube.com/c/katholieklevennl_video
• Of de Facebookpagina: www.facebook.com/katholiekleven.nl

Voor meer informatie over katholiekleven.nl zie www.rkkerk.nl:
Nederlandse bisschoppen beginnen videokanaal ‘Katholiek Leven’

11-02-2016