10 DEC

​Vernieuwde Power of Fire op zaterdag 2 april 2016

logo POF.pngOp zaterdag 2 april 2016 vindt in het bisdom voor de achttiende maal de Power of Fire vormelingendag plaats. Dit wordt een vernieuwde Power of Fire!
De Power of Fire blijft een dag om andere vormelingen te ontmoeten, te ervaren dat je als vormeling en vormselgroep niet de enige bent en te ontdekken dat de Kerk níet saai is. Maar krijgt wel een nieuwe opzet!

Het wordt een dag vol keuzemogelijkheden voor vormelingen, lekker bewegen en plezier maken in de pauzes, interessante en leuke workshops, aan de slag gaan met geloof en een workshop voor (vormsel)begeleiders. Natuurlijk zal er ook samen de Eucharistie gevierd worden in de kathedraal van Den Bosch. De dag zal duren van 10.00 uur (09.30 uur inloop) tot ongeveer 16.15 uur en zal plaatsvinden op het Sint Janscentrum aan de Papenhulst in Den Bosch.

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om het programma en de workshops rond te krijgen. Half februari komt er op deze website meer informatie ter beschikking en zal er ook een flyer verschijnen om aan vormelingen uit te delen.

Alle parochies, vormselwerkgroep(en) en vormelingen worden, door middel van deze vooraankondiging, al van harte uitgenodigd voor de vernieuwde Power of Fire. Noteert u de datum alvast in uw agenda?
Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via jongeren@bisdomdenbosch.nl

10-12-2015