07 DEC

7 december: Benefietconcert voor vluchtelingkinderen in Sint Jan in Den Bosch

Op maandag 7 december voert het ensemble Spero Nova, bestaande uit studenten van het conservatorium Maastricht, in de Sint Jan in Den Bosch ‘Petite Messe Solennelle’ van Giaochino Rossini uit. Aanvang 19.30 uur. De opbrengsten van dit concert gaan naar Stichting Vluchteling. Wij nodigen u van harte uit om het concert van Spero Nova Ensemble bij te wonen!

Het concert in de Sint Jan is de eerste in een reeks van vier. De andere concerten vinden plaats op woensdag 9 december in de Maranathakerk in Den Haag, op donderdag 17 december in de Pauluskerk in Rotterdam en op vrijdag 18 december in de Thomaskerk in Amsterdam.

Waarom deze concerten?
Liza Lozica, een van de initiatiefnemers van deze concertreeks: ‘Elkaar helpen in moeilijke tijden is belangrijk. Ieder helpt op zijn en haar manier en zo kunnen wij, als ensemble, doen waar we van houden en daarmee onze bijdrage leveren. Dat we het beroemde werk van Rossini ‘Petite Messe Solennelle’ mogen uitvoeren met een gezamenlijk doel voor ogen: het helpen van vluchtelingenkinderen, is iets om heel dankbaar voor te zijn.

Allen van harte welkom: maandag 7 december om 19.30 uur in de Sint Jan.

07-12-2015