Nieuws

10 APR

Dakloze jongeren bij de Nacht Zonder Dak

nacht zonder dak.jpgJong Bisdom Den Bosch laat in samenwerking met de M25-groep van Parochie Johannes XXIII de pastorietuin in Enschot zaterdagavond 25 april in een grote krottenwijk veranderen. Ze organiseren ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n 30 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton of plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en Cambodja, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak, die jongeren veel gezelligheid geeft, hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven. Tieners en jongeren (12-30 jaar) die mee willen doen, kunnen zich t/m woensdag 15 april opgeven op www.nachtzonderdak.nl/berkel-enschot
Voor vragen of meer informatie kan contact worden opnemen met Astrid Bakker via jongeren@bisdomdenbosch.nl

Wilt u de jongeren ondersteunen in deze activiteit? En zo de straatjongeren in Bolivia, Kenia en Cambodja helpen? Op www.nachtzonderdak.nl/berkel-enschot kunt u een sponsorbijdrage geven. Alvast hartelijk bedankt.
Deze ‘Nacht Zonder Dak’ is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor drie projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en Cambodja. Deze projecten helpen straatjongeren waar zij onderdak, begeleiding, onderwijs en een toekomst krijgen.
10-04-2015