16 MRT

​Aanmelden Power of Fire 2015 tot 1 april

PoF.jpgOp zaterdag 11 april 2015 vindt voor de jaarlijkse Power of Fire vormelingendag plaats. Aanmelden voor deze dag kan nog tot 1 april a.s.
Veel parochies hebben de Power of Fire opgenomen in hun vormselprogramma: als onderdeel van het voorbereidingsprogramma of als bijeenkomst nadat men al is gevormd om samen met de andere vormelingen een mooie dag te beleven. De Power of Fire-dag is een leuke dag die vol staat van ontmoeting met leeftijdsgenoten die gevormd zijn of gevormd zullen worden, van gebed, sport en spel, plezier en catechese.
Klik hiervoor een filmpje waarmee u een beeld krijgt van de dag.

Programma
We beginnen ’s ochtends om 10.00 uur met een eucharistieviering in de kathedraal in Den Bosch. Een banieren- en fakkeltocht door de Bossche binnenstad leidt ons naar het Sint Janscentrum aan de Papenhulst voor de lunch en een inhoudelijke en actief middagprogramma. Het programma zal daar om 15.30 uur worden afgesloten.

Aanmelding
Het aanmelden van vormelingen voor de Power of Fire 2015 kan tot 1 april a.s.. De parochies hebben daartoe eind november via e-mail een uitnodiging met aanmeldformulierontvangen. Wie de uitnodiging nog niet heeft ontvangen, kan deze aanvragen via jongeren@bisdomdenbosch.nl

16-03-2015