09 MRT

Netwerkbijeenkomst: avond van ontmoeting en uitwisseling

Netwerkbijeenkomst plaatje.jpgEen groot aantal mensen heeft zich aangemeld voor de netwerkbijeenkomst die a.s. woensdag 11 maart plaatsvindt. Het belooft ook dit jaar een avond te worden met veel ontmoetingen en uitwisseling.
Ruim 160 mensen zullen komende woensdagavond aanwezig zijn in Bezinningscentrum Emmaüs in Helvoirt.
Bestuurders, pastoraal werkenden en vrijwilligers uit de parochies van ons bisdom zullen daar vanaf 17.45 uur bijeen zijn om elkaar te ontmoeten en uit te wisselen over de ontwikkelingen en mogelijkheden in de nieuwe parochies op verschillende terreinen.
Op het programma van de avond staat onder meer een vesperviering, een lezing door pr. Theo van Osch over het thema "Nieuwe parochie: schrikbeeld of nieuwe uitdaging?" en twee workshoprondes.
Aanmelden voor de bijeenkomst is niet meer mogelijk!

09-03-2015