02 FEB

​11 maart: netwerkbijeenkomst voor parochies

Na twee eerdere geslaagde edities, vindt ook in 2015 een netwerkbijeenkomst voor parochies plaats en wel op woensdag 11 maart.
De bijeenkomst vindt van 17.45 tot 22.00 uur plaats in bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt. Het doel van deze bijeenkomst is wederom om pastoraal werkenden, bestuurders en vrijwilligers in de parochies van ons bisdom nog meer bekend te maken met ontwikkelingen in en de mogelijkheden van de nieuwe parochies op diverse terreinen, zowel bestuurlijk als pastoraal.

Op het programma van de avond staat onder meer een vesperviering, een lezing door pr. Theo van Osch over het thema "Nieuwe parochie: schrikbeeld of nieuwe uitdaging?" en twee workshoprondes. Meer informatie over het programma en de workshops waaruit een keuze kan worden gemaakt, vindt u in dit document.Daarin is ook een aanmeldformulier opgenomen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 1 maart.

02-02-2015