Nieuws

30 JAN

​21 maart: jongerenbus naar de Stille Omgang

Op zaterdag 21 maart 2015 wordt in Amsterdam de jaarlijkse Stille Omgang gelopen, met daaraan gekoppeld een speciaal voor jongeren van 14-30 jaar. Jong Bisdom Den Bosch zet weer een bus in om jongeren van en naar Amsterdam te vervoeren.

on the road; poster stille omgang.jpgHet jongerenprogramma, dat voorafgaat aan het lopen van de Stille Omgang, heeft dit jaar als thema ‘On the road’. Het belooft weer een bijzondere mix  te worden van entertainment en momenten van verdieping en bezinning.
De jongerenbus van het bisdom van ’s-Hertogenbosch doet verschillende plaatsen in het bisdom aan om jongeren van en naar Amsterdam te vervoeren. Meer informatie over tijden en inschrijving voor de busreis van het bisdom van ’s-Hertogenbosch is te vinden op het jongerengedeelte van de website. Inschrijven voor de jongerenbus kan tot 15 maart.

De Stille Omgang is een nachtelijke stille tocht die jaarlijks door de straten van Amsterdam wordt gelopen ter nagedachtenis aan het Eucharistisch wonder wat daar in 1345 geschiedde. Het jongerenprogramma van de Stille Omgang is uitgegroeid tot een nationaal katholiek jongerenevenement van formaat, dat elk jaar enkele honderden jongeren naar Amsterdam trekt. Meer informatie over het jongerenprogramma is te vinden op de landelijke website.

30-01-2015