27 JAN

​Ga mee naar The Passion in Enschede?

​Jong Bisdom Den Bosch organiseert opnieuw een busreis naar The Passion. Het evenement vindt op Witte Donderdag (2 april) plaats in Enschede.

The Passion vertelt tijdens een groots en uniek muziekevenement over het lijden, sterven en de verrijzenis van Jezus. In 2015 vormt Enschede het decor van dit evenement.

The Passion Enschede 2015.jpgSamen met de parochie Sint Petrus in Uden en touroperator VNB biedt Jong Bisdom Den Bosch opnieuw een busreis aan, zodat The Passion live in Enschede kan worden beleefd. Het belooft ook in 2015 weer een fantastisch, muzikaal en inspirerend evenement te worden waarin iedereen wordt uitgenodigd deel te nemen aan het Paasmysterie op een unieke en eigentijdse manier.

Op donderdag 2 april vertrekt de bus om 16.15 uur vanuit Den Bosch naar de Sint Petruskerk in Uden. Daar vindt de Witte Donderdagviering plaats. Rond 17.30 uur vertrekt de bus vanuit Uden naar Enschede. Ruim op tijd zijn we in Enschede waar om 20.30 uur The Passion begint. Rond 22.00 uur lopen we gezamenlijk terug naar de opstaphalte voor de terugreis. Naar verwachting is de bus rond middernacht in Uden en rond 0.30 uur in Den Bosch.

Kaarten kosten €17,50 p.p. en zijn nu te boeken via de website van VNB.
Meer informatie over deze busreis is te vinden in de folder.

27-01-2015