Nieuws

06 JAN

Inspiratiedag 'Omzien naar elkaar'

​Nederland staat op de drempel van grote veranderingen die van invloed zijn op mensen in armoede, vluchtelingen, dak- en thuislozen en zieken. Wat betekent dit voor de uitvoering en betekenis van uw vrijwilligerswerk? Op zaterdag 31 januari 2015 organiseert Skanfonds de Inspiratiedag 'Omzien naar elkaar'. Over katholiek sociaal denken én doen. Een dag voor mensen die zich vanuit de katholieke traditie inzetten voor kwetsbare mensen. Een dag vol bezieling, mooie verhalen en uitwisseling van relevante ervaringen en tips.

Wat elkaar ontmoeten betekent wordt uitgebeeld door het Toverbaltheater. Een prachtig theatergezelschap van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een sprookjesachtig, feeëriek schouwspel. In het programma ook ruimte voor een gratis bezoek aan de tentoonstelling Ik geef om jou! Naastenliefde door de eeuwen heen.
Komt u ook? U kunt zich aanmelden via onderstaand fomulier. De toegang is gratis, maar er is beperkt plek, dus schrijf u snel in, in ieder geval voor 15 januari 2015.
Lees hiermeer over de inspiratiedag 'Omzien naar elkaar'.

 

06-01-2015