27 NOV

​11 april 2015: 17e editie Power of Fire

Op zaterdag 11 april 2015 vindt voor de zeventiende maal de Power of Fire vormelingendag plaats. Graag willen wij u en uw vormelingen van harte uitnodigen voor deze dag!
Veel parochies hebben de Power of Fire opgenomen in hun vormselprogramma: als onderdeel van het voorbereidingsprogramma of als bijeenkomst nadat men al is gevormd om samen met de andere vormelingen een mooie dag te beleven. De Power of Fire-dag is een leuke dag die vol staat van ontmoeting met leeftijdsgenoten die gevormd zijn of gevormd zullen worden, van gebed, sport en spel, plezier en catechese. Om een beeld te krijgen van de dag, kunt u hiereen filmpje bekijken.

Programma
We beginnen ’s ochtends om 10.00 uur met een eucharistieviering in de kathedraal in Den Bosch. Een banieren- en fakkeltocht door de Bossche binnenstad leidt ons naar het Sint Janscentrum aan de Papenhulst voor de lunch en een inhoudelijke en actief middagprogramma. Het programma zal daar om 15.30 uur worden afgesloten. De parochies ontvangen deze week via e-mail een uitnodiging met aanmeldingsformulier voor de Power of Fire 2015. Aanmelden van vormelingen kan tot 1 april 2015 via jongeren@bisdomdenbosch.nl.

27-11-2014