03 NOV

Opbouwwerker diaconaal tienerwerk gestart bij bisdom

​Op maandag 3 november 2014 is Ingrid van Zeeland gestart als opbouwwerker diaconaal tienerwerk. Zij zal aan de slag gaan met (diaconale) tienergroepen en het concept M25. Deze functie is mede mogelijk gemaakt door het SKAN-fonds.
Zij stelt zich graag aan u voor:

ingrid van zeeland.jpgIk ben Ingrid van Zeeland – van Etten, 25 jaar en wonend met mijn man in het mooie Drunen. Op mijn zestiende kwam ik via de Wereldjongerendagen in contact met het Jongerenplatform van Bisdom Breda. Ik raakte geïnspireerd door de wereld van kerk en jongeren. Ik heb jaren op vrijwillige basis meegeholpen bij het bedenken en uitvoeren van jongerenactiviteiten. Vanuit deze inspiratie ben ik theologie gaan studeren en ben ik in 2012 afgestudeerd voor de richting pastoraat. Nadat ik zes maanden in Australië heb gewoond en in één jaar tijd mijn lesbevoegdheid heb gehaald, sta ik nu aan de vooravond van een mooie nieuwe uitdaging: opbouwwerker diaconaal tienerwerk.
Ik kijk er naar uit om vele mensen te mogen ontmoeten en samen te bouwen aan een Kerk die ook van waarde is voor jeugd & jongeren.

03-11-2014