06 MEI

​Power of Fire: laatste inschrijfmogelijkheid

Op zaterdag 17 mei 2014 vindt voor de zestiende maal de diocesane dag voor vormelingen “Power of Fire” plaats. Alle vormelingen van het schooljaar 2013-2014 uit het bisdom zijn van harte uitgenodigd voor deze dag!
Zoals ieder jaar vindt de Power of Fire plaats in Den Bosch, waar om 10.00 uur gestart wordt met een eucharistieviering in de Sint Jan (vanaf 9.45 uur wordt er met iedereen ingezongen). Een banieren- en fakkeltocht leidt de vormelingengroep door de Bossche binnenstad naar het (terrein achter het) Sint Janscentrum voor de lunch en het middagprogramma, vol muziek, getuigenissen, film en veel meer. Het programma wordt om 15.30 uur afgesloten met de uitreiking van het Power of Fire-kruis aan de parochie die de mooiste banier heeft gemaakt.

Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 9 mei!

Voor meer informatie over de Power of Fir: klik hier.
Voor het promotiefilmpje van de Power of Fire: klik hier.

06-05-2014