25 MRT

Het leven vieren!

Het leven vieren!.pngEr is een nieuwe paasfolder: 'Het leven vieren!.'
Vorig jaar zijn er 100.000 exemplaren van de paasfolder verspreid!
Dit jaar 'Het leven vieren!': lentekleuren en eenvoudige woorden belichten de Persoon van Jezus op Goede Vrijdag en Pasen. Deze keer staan er eigen teksten in om aan kinderen voor te lezen.

Dus voor jong en wat ouder, voor parochianen en vrijwilligers, maar zeker ook voor de mensen die geen of een geringe band met het geloof en de Kerk hebben. Eigenlijk voor iedereen!

De folder wordt aangeboden door Kerk in Nood, Samuel Advies en Katholiek Alpha Centrum.

Bestellen:​ Mail het aantal folders dat u wilt ontvangen met uw adresgegevens naar: info@rk-alphacentrum.nl(eventueel via tel. 06 232 532 02)​ ​
Kosten:
​Er wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd van € 0,05 per paasfolder.
(dat is 100 voor € 5,-; 500 voor € 25,-; 1000 voor € 50,-)
U ontvangt hiervoor een factuur.
Tips voor verspreiding:
​ ​ ​ ​
​ 1. ​Kerkgaande parochianen aan het eide van een viering een aantal paasfolders meegeven voor henzelf en hun contacten, collega's, buren, enz.
​ 2. ​De paasfolders uitdelen aan de aanwezigen bij Palmzondag en de Paaswake.
​ 3. ​Een huis-aan-huis bezorging en/of voor minder betrokken parochianen bijv. bijvoegen in het parochieblad.
​ 4. ​Aan oud-deelnemers van bijv. Alpha/CaFE sturen met een uitnodiging voor de vieringen van de Goede Week en Pasen.
​ 5. ​Ouders van 1e communicantjes/vormelingen.

25-03-2014