13 MRT

A Royal Invitation: Palmzondag voor tieners en jongeren!

​Over precies één maand, op Palmzondag 13 april, vieren tieners en jongeren van het bisdom van ‘s-Hertogenbosch de Wereldjongerendag in Uden.

Paus Franciscus gaf aan de 29e Wereldjongerendag het thema ‘’Zalig de armen van geest, want aan hen behoort het Rijk der hemelen’ (Mt 5, 3) mee. Deze boodschap en de brief die Paus Franciscus hierover schreef zullen tijdens de dag centraal staan. Zo zal Mgr. Mutsaerts bijvoorbeeld een inleiding verzorgen over de brief  en kan er in de workshops verder ingezoomd worden op wat het koninkrijk der hemelen is.

Deze dag staat in het teken van tieners en jongeren en wordt ook georganiseerd door jongeren. Zij gaven aan de dag de titel ‘A Royal Invitation’ mee, wat natuurlijk verwijst naar het Rijk der hemelen uit de zaligspreking.

Er zal een enerverend programma klaar staan met naast diepgang ook ruimte voor ontmoeting, verdiepende en creatieve workshops en ontspanning. Ook is speciaal voor deze dag een nieuwe jongerenband opgericht die met levendige muziek de dag verder in zal kleuren. Alle tieners en jongeren uit het Bisdom van ‘s-Hertogenbosch zijn van harte welkom.
Wat:  Wereldjongerendag 2014: A Royal Invitation
Wanneer:  Palmzondag 13 april 2014
Tijd:  van 10.30 tot 17.00 uur
Waar:  Petruskerk en Parochiecentrum in Uden
Voor wie:  tieners en jongeren van 12-30 jaar
Kosten:  € 5,- p.p. (te voldoen op de dag zelf)

Aanmelding: stuur een mail met je gegevens naar jongeren@bisdomdenbosch.nl of meld je hieraan.

Meer informatie kunt u vinden in de flyerof op de Facebookpaginga

Plaatje A Royal Invitation.jpgLogoVierkantRGB.png

13-03-2014