30 JAN

Jongerenbijeenkomst: Oneliners over geloof en God

Op zondag 9 februari is er een diocesane jongerenbijeenkomst waarvoor alle jongeren (16-30 jaar) uit het hele bisdom van harte uitgenodigd zijn. De diocesane jongerenbijenkomsten vinden iedere keer in een andere parochie plaats. Op zondag 9 februari zijn we te gast in de Sint Jorisparochie in Eindhoven. We zullen tijdens deze bijeenkomst aan de slag gaan met het thema: Oneliners over geloof en God.

Jongeren zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom. Om 15.00 uur zal de bijeenkomst beginnen met een inleiding over het thema door pastoor R. Wilmink. Na de inleiding gaan de jongeren met elkaar in gesprek over de oneliners over geloof en God die we vaak in de maatschappij tegenkomen. Na een gezellige pauze is er nog een terugkoppeling in groepjes, waarbij de jongeren zullen kennismaken met een ander soort oneliner over geloof en God.
Om 18.00 uur wordt er Eucharistie gevierd in de Sint Joriskerk, waarbij natuurlijk iedereen, ook als je niet meer in de jongerenleeftijd bent, van harte welkom is. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Jongeren kunnen zich aanmelden tot 6 februari door een email te sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl
Meer informatie over het thema en programma zijn hierte vinden.

30-01-2014