20 JAN

​Diocesane vormseldag: Power of Fire 17 mei 2014

​Op zaterdag 17 mei 2014 vindt voor de zestiende maal de diocesane dag voor vormelingen “Power of Fire” plaats. Alle vormelingen van het schooljaar 2013-2014 uit het bisdom zijn van harte uitgenodigd voor deze dag!

Power of Fire
Veel parochies hebben de Power of Fire opgenomen in hun vormselprogramma: als onderdeel van het voorbereidingsprogramma of als bijeenkomst nadat men al is gevormd om samen met de andere vormelingen een mooie dag te beleven. De Power of Fire-dag is een dag die vol staat van ontmoeting met leeftijdsgenoten die gevormd zijn of gevormd zullen worden, van gebed, plezier, catechese en sport en spel.

Programma
Zoals ieder jaar vindt de PoF plaats in Den Bosch, waar om 10.00 uur gestart wordt met een eucharistieviering in de Sint Jan (vanaf 9.45 uur wordt er met iedereen ingezongen). Een banieren- en fakkeltocht leidt de vormelingengroep door de Bossche binnenstad naar het terrein achter het Sint Janslyceum voor de lunch en het middagprogramma, vol muziek, getuigenissen, film en veel meer. Het programma wordt om 15.30 uur afgesloten met de uitreiking van het Power of Fire-kruis aan de parochie die de mooiste banier heeft gemaakt.

Aanmelden
In januari 2014 ontvangen de parochies de uitnodigingsbrief en aanmeldingsformulier voor de Power of Fire.Heeft u vragen over de Power of Fire? Neemt u dan contact op met ons.

20-01-2014