Nieuws

18 NOV

Pater Antoine komt naar Utrecht en Den Bosch

​Op zondag 24 en maandag 25 november en dinsdag 26 november a.s. komt pater Antoine c.s.j. naar Utrecht en Den Bosch.
Het is zijn missie om kinderen te brengen tot de aanbidding van Jezus in het H. Sacrament. Hij doet dit met grote overgave en toewijding.
Hij helpt de kinderen zich geliefd te weten door Jezus en te bidden voor het heil van de wereld. En het gebed van kinderen is Hem zéér welgevallig!
Voor jongeren en volwassenen zal hij een lezing geven: "Van de religieuze aanbidding van Mozes bij het brandende braambos, tot Eucharistische Aanbidding", om vervolgens het toe te passen in aanbidding van de Heer in het Allerheiligste.
Een bijzondere kans om met father Antoine, een zeer inspirerende spreker, en zijn apostolaat kennis te maken.

In bijgaand programmahet volledige overzicht van de workshops en inleidingen.
* Zowel op de zondagmiddag 24 november vanaf 14.30 als op maandagavond 25 november is voor alle geïnteresseerden: mensen van gebedsgroepen en aanbiddingsgroepen, voor ouderen, alleenstaanden, jongeren en tieners, catechisten, diakens, priesters, jongerenwerkers etc.
*Speciaal voor kinderen en gezinnen op zondagochtend van 10.00 tot 14.00 in Utrecht en op dinsdagmiddag van 15.30-17.30 in Den Bosch Lucaskerk.
*Maandagmiddag seminarie in Den Bosch, vanaf 15.30 uur voor alle geïnteresseerden. Meer  informatie over deze middag kunt u vinden op de site van het Sint-Janscentrum.
18-11-2013