15 JUL

Nieuwsbrief Kerkbalans brengt laatste nieuws

​Kerkbalans is de gezamenlijke actie van vijf Nederlandse kerken voor de geldwerving ten behoeve van de plaatselijke parochies, gemeenten en kerken. In Kerkbalans werken samen: de Rooms-Katholieke Kerk in Nederland, de Protestantse Kerk in Nederland, de Oud-Katholieke Kerk van Nederland, de Algemene Doopsgezinde Sociëteit en de Remonstrantse Broederschap. De Actie Kerkbalans wordt sinds 1973 aan het begin van elk jaar, in de tweede helft van januari, gehouden. De deelnemende kerken doen in die periode een beroep op hun leden voor een financiële bijdrage. Momenteel is het materiaal voor de Actie Kerkbalans 2014 in voorbereiding, de actie zal worden gehouden van zondag 12 t/m zondag 26 januari 2014. Het motto is opnieuw: ‘Wat is de kerk u waard?’. Op de website www.kerkbalans.nlis veel achtergrondinformatie, materiaal en nieuws te vinden over deze geldwervingsactie. Op deze site kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de Nieuwsbrief Kerkbalans. Deze nieuwsbrief vestigt regelmatig de aandacht op nieuwe berichten op deze website. Wie linksonder op de homepage van de Kerkbalans-site zijn of haar e-mailadres invult, wordt voortaan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

15-07-2013