12 JUL

​Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Werving DVC Goede Voornemens.jpgTegen het einde van een jaar maken veel mensen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ze bedenken waarmee ze gaan stoppen en maken plannen wat ze het komend jaar gaan doen. Zo gaat het voor velen ook met het zomerverlof. Eerst een periode om tot rust te komen en dan weer opgefrist, met nieuwe energie aan de slag.

Ook parochies, besturen, pastores en vrijwilligers, beslissen in deze vakantieperiode dikwijls wat ze het komend (werk)jaar gaan doen. Daarom dat het Diocesaan VormingsCentrum deze week uitnodigingen heeft verstuurd voor twee cursussen. Zowel de cursus 'Groeien in geloof' als de cursus 'Wegwijs in de heilige Schrift' worden in dit Jaar van het Geloof aanbevolen. Beide nodigen uit om op weg te gaan, te zien Wie Jezus is en je met Hem te engageren omdat Hij de Weg naar het echte geluk is. Echt geluk… dat is toch ten diepste wat we beogen met al onze goede voornemens?! Daarom: meld je aan!

Ga je mee?
cursus Groeien in geloof