25 JUN

In Memoriam Joseph Alphons Maria Hubert Gemmeke

​Op 23 juni 2013 is te Haren overleden de eerwaarde heer mr. Joseph Alphons Maria Hubert Gemmeke, emeritus-diaken van de parochies H. Servatius te Megen, H. Lambertus te Haren, St. Petrus’ Banden te Macharen en H. Willibrordus te Berghem.

Diaken Gemmeke werd geboren te Heerlen 19 maart 1936 en na zijn regulier werkzaam leven bij de Koninklijke Luchtmacht afgesloten te hebben tot permanent diaken van het bisdom van ’s-Hertogenbosch gewijd op 24 september 1994. Hij was vanaf 1994 werkzaam als diaken van de parochies te Haren, Megen, Macharen en Berghem, uit welke functie hem op 25 september 2004 eervol ontslag werd verleend. Ook daarna bleef hij in de parochies van e Pastorale Eenheid Berghem assisteren.

Moge hij rusten in vrede!

25-06-2013