09 NOV

Jongerencatechismus YouCat toe aan tweede druk

Op 23 november 2011 zal de tweede druk van de jongerencatechismus YouCat in de verkoop gaan. Dat zegt uitgeverij Lannoo die bijna door de voorraad van 3600 exemplaren van de eerste druk heen is. De jongerencatechismus is door paus Benedictus XVI tijdens de Wereldjongerendagen aan de jongeren gegeven en is beschikbaar in verschillende talen, waaronder de Nederlandse.

YouCat-bijeenkomsten
In het Bisdom van ’s-Hertogenbosch worden sinds de Wereldjongerendagen in Madrid dit jaar maandelijks YouCat-bijeenkomsten gehouden. Iedere maand op een andere plek in het bisdom komen jongeren samen voor catechese, uitwisseling en ontmoeting. Bisschop Hurkmans en de hulpbisschoppen zullen bij toerbeurt aanwezig zijn bij deze samenkomsten.

Wijchen
De eerstvolgende YouCat-bijeenkomst is op zondag 27 november van 15.00 tot 19.30 uur in het parochiecentrum van Parochie De Twaalf Apostelen in Wijchen (Oosterweg 4, 6602 HD, Wijchen). Lees het verslag van de eerste bijeenkomst in Oirschot en het laatste nieuws over de bijeenkomsten.
09-11-2011