Nieuws

22 OKT

KISI-kids op herfsttoernee

De komende herfstvakantie gaan de KISI-kids van de groep Den Bosch het land weer in. Ze starten op woensdag 26 oktober met een paar dagen van voorbereiding, ontmoeting en gebed. Van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 30 oktober staan ze op de planken in respectievelijk Den Haag, Heiloo en het Belgisch Overijse met de musical ‘Lilli en de ongelofelijke comeback’.

De musical
In ‘Lilli en de ongelofelijke comeback’ blijkt het meisje Lilli één grote wens te hebben: ze wil zeker weten of de opstanding van Jezus nu echt waar is. Samen met haar vriend Samuëllo maakt ze een muzikale tijdreis terug naar het oude Jeruzalem in de eerste eeuw. Dan wordt het spannend. Zou Lilli écht meemaken wat de leerlingen toen beleefden? Ze is niet de enige die maar moeilijk kan geloven dat Jezus zou zijn opgestaan. Ook Thomas, één van de leerlingen, gelooft het niet. Totdat...

Toerschema
Natuurlijk is ieder van harte welkom om te komen kijken. Hieronder het toerschema. Graag vooraf even laten weten dat u komt via dit e-mail adres.

19:00

15:30

13:30

Antoius Abt Kerk
Scheveningseweg 233
2584 AA Den Haag

Gezinsdag Bisdom Haarlem
Bedevaartkapel
Hoogeweg 65
1851 PJ Heiloo

Het Oude Klooster
Terhulpsesteenweg 704-708
B 3090 Overijse

28 Oktober

29 Oktober

30 Oktober

De KISI-kids
Vijftig kinderen gaan mee op deze toernee. Ze zijn tussen de 8 en 15 jaar en hebben er hard aan gewerkt om deze musical zo goed mogelijk neer te zetten. Er wordt gebruik gemaakt van professionele licht- en geluidseffecten, wisselende decors en mooie kostuums. Deze musical is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar (en hun ouders en grootouders).

22-10-2011