28 APR

Parochie De Twaalf Apostelen organiseert Zeilkamp voor jongens

Van 30 juli t/m 6 augustus 2011 organiseert de parochie De Twaalf Apostelen uit Wijchen een zeilkamp voor jongens van 12 t/m 17 jaar op het Holtuseiland in de Loosdrechtse Plassen. Deelnemers uit het Bisdom van ’s-Hertogenbosch zijn welkom.

Zeildiploma’s
De jonge zeilers worden deze week (verder) geschoold in het zeilen door ervaren instructeurs en kunnen de volgende diploma’s halen: het fokkemaatdiploma, het stuurmansdiploma of het schippersdiploma. Daarnaast gebeurt er natuurlijk nog meer: zo is er elke avond een kampvuur, worden er naast het zeilen nog andere (sportieve) activiteiten georganiseerd en wordt geloofsverdieping ook niet vergeten. Kortom: een week vol gezelligheid op een eigen eiland.

Aanmelding
Jongens kunnen zich tot 1 juli aanmelden voor dit zeilkamp bij Mark en Ineke Wintjes via zeilkamp@detwaalfapostelen.nl of via telefoonnummer 024-6419624. De kosten bedragen €200,= Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, verzoekt de parochie belangstellenden zich tijdig aan te melden. Het bisdom organiseert dit jaar zelf geen zomerkampen.
28-04-2011