Nieuws

12 APR

Optredens Kisi-kids in Helmond, Sittard en Overloon

Voor de uitvoering van hun musical ‘Lilli en de ongelofelijke comeback’, zullen de Kisi-kids van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch op 15, 16 en 17 april naar respectievelijk Helmond, Sittard en Overloon bezoeken.

Op vrijdagavond 15 april zullen zij om 18.30 uur optreden in Theater de Fonkel in Helmond. Op zaterdag 16 april is de Kisi-kids musical deel van de Gezinsdag van Bisdom Roermond. Om 10.10 uur treden zij daar op in het Trevianumcollege in Sittard. Op Palmzondag 17 april is hun uitvoering om 14.00 uur gepland in Overloon (zie persbericht).

Thema
De musical maakt de verrijzenis van Jezus -het meest centrale thema van het christendom- begrijpelijk en beleefbaar. Lilli Godelieve, de hoofdpersoon van deze musical, vraagt zich af of het verhaal van de opstanding van Jezus wel echt waar kan zijn. Dan wordt er een boodschapper van God naar haar gestuurd, Samuello, een fantasiefiguur met een engelkarakter, die haar meeneemt op een tijdreis naar het Jeruzalem van de eerste eeuw na Christus. Ze kan zelf live bij de ontdekking van het lege graf zijn, en bij de ontmoeting van de apostelen met de verrezen Christus. "De ongelooflijkste comeback aller tijden!"

Voor meer informatie over de Kisi-kids, zie www.kisi.nl. Zie ook onderstaande introductiefilmpje.12-04-2011