Nieuws

15 FEB

Muzikale jongeren gezocht voor WJD-koor

Het Bisdom van ’s-Hertogenbosch nodigt alle jongerenkoren van het bisdom uit om tijden s de Wereldjongerendagen (WJD) in Madrid een groot koor te vormen. Dit ‘WJD-koor’ zal onder begeleiding van dirigent en band zingen tijdens missen en andere gebedsmomenten.

Ook jongeren die niet in een koor zingen zijn welkom volgens projectleider Astrid Bakker: "Bij het koor komt zelfs ook een muzikaal combo. Jongeren die een muziekinstrument spelen kunnen die dus meenemen."

WJD-pagina’s bijgewerkt
Gelijktijdig met het uitnodigen van de jongerenkoren van het bisdom, zijn de ook informatiepagina’s over de Wereldjongerendagen bijgewerkt. Naast het nieuwe onderdeel ‘WJD-koor’, is er een pagina voor promotiemateriaal toegevoegd aan de WJD-sectie.

Informatiebijeenkomsten
De komende twee weken vinden er in verschillende plaatsen van het bisdom nog zes informatiebijeenkomsten plaats om jongeren te informeren over de WJD. Met de presentatie ‘Wereldjongerendagen: Een markeerpunt in je leven!’ geeft Astrid Bakker, samen met enkele ervaren WJD-gangers, informatie over de reis van het Bisdom van ‘s-Hertogenbosch naar de Wereldjongerendagen.

Meer informatie
Naar verwachting zullen van 16 t/m 21 augustus 2011 ruim een miljoen jongeren naar Madrid komen voor de Wereldjongerendagen. Het Bisdom van ’s Hertogenbosch organiseert een reis naar de Wereldjongerendagen van 9 – 22 augustus.

Voor meer informatie over het WJD-koor en de Wereldjongerendagen, bezoek de WJD-pagina's of neem contact op met Astrid Bakker, projectleider Wereldjongerendagen: abakker@bisdomdenbosch.nl / 073 6125488.
15-02-2011