14 FEB

WJD-promotiemateriaal

Wil jij de WJD onder de aandacht brengen?
Ben je zelf enthousiast over de WJD en wil je in je regio, parochie, sportclub, vriendenkring etc. de Wereldjongerendagen promoten?

Deze downloads helpen je op weg:

- de folder
- de poster
- de presentatie

Of deel de presentatie hiernaast via blog, Facebook, Twitter, etc.

Kan er iemand de WJD komen promoten in mijn omgeving?
Natuurlijk is het ook mogelijk dat een enthousiaste jongere bij jou in de parochie, jongerengroep of op school de WJD komt promoten! Neem hiervoor contact op met Astrid Bakker. Degene die komt promoten, stemt zijn of haar verhaal af op jouw doelgroep.

WJD op facebook
De reis van bisdom Den Bosch is ook te vinden op facebook ‘Den Bosch goes Madrid’. Door dit aan al je vrienden te laten weten, promoot je natuurlijk ook de WJD! Doe je mee?

Home  |  Laatste nieuws  |  Reis en programma  |  Inschrijving  |  Voorbereidingen  |  Wat zijn de WJD  |  Sponsoring  |  Groepsbegeleiders  |  Promotie  |  Meer info

14-02-2011